Over ons

Ons verhaal

Home is where the heart is...

en wij willen die thuis zo comfortabel mogelijk maken met de meest performante en duurzame systemen, tegen betaalbare prijzen.
We hebben er altijd voor gekozen om dingen in eigen hand te nemen, te onderzoeken, te testen en zoveel mogelijk zelf te uit te voeren of installeren.

Nu willen we anderen die hun huis willen upgraden helpen om hetzelfde te doen. Ikzelf en mijn partner hebben een ruim kennisveld - met ervaring in het installeren van sanitaire systemen, over productkeuze, tot administratie en management, inclusief inkoop. Samen beschikken we ook over de communicatieve en commerciële vaardigheden om mensen te inspireren en te ondersteunen op weg naar een beter woonklimaat.

Nu zien we dat de energietransitie eindelijk op gang komt, met enerzijds veel hernieuwbare energie die wordt geproduceerd en aan de andere kant ongekende stijgingen van energieprijzen die mensen aanzetten om te investeren in hun thuis.
Daarom hebben we besloten de sprong te wagen en een bedrijf te starten met als doel mensen te helpen hun thuisklimaat te verbeteren - of het nu gaat om verwarming, koeling, zuivering van lucht of water.

We willen er zijn voor onze klanten met advies op maat, een ontwerp dat past binnen jullie wensen, een installatie die keurig uitgevoerd is en zo impact realiseren voor jullie. We staan jullie bij met advies, denken mee naar oplossingen die het meest geschikt zijn voor jullie situatie en stellen een totaaloplossing voor. We werken alles voor je uit en voorzien tijd om je ons voorstel toe te lichten, met alle details die je nodig hebt. We zorgen voor een goede begeleiding vanaf het eerste contact tot ruim na de oplevering - je kan op ons rekenen.

hoopvol duurzaam pelletkachel waterontharder airconditioning zonnepanelen ondernemen installateur betrouwbaar

Over de oprichter


Ik, Apdil Siki, ben altijd erg nieuwsgierig en geïnteresseerd geweest in alles wat met techniek te maken heeft - voornamelijk in de sanitair- en verwarmingswereld en de industrie en automatisering als hobby. Ik heb praktijkervaring in technische installaties sinds mijn 14de jaar als helper voor mijn vader bij de installatie van gas- en mazoutverwarming. Dit bleef jarenlang een bijbaan, waarbij ik de ins en outs van verschillende systemen en opstellingen leerde kennen...
Ik bouwde ook mijn eigen huis in 2010-2012, waar ik bijna al het werk zelf deed - met ondersteuning van bouwvakkers voor de zwaarste onderdelen, en mijn vrouw voor de taken die we zelf konden aanpakken. We hebben veel en hard gewerkt.

Nu bouwen graag verder mee aan de toekomst van jullie bouwprojecten en aan die van onze lieve dochter, Ada Olivia.

Mijn drive en passie

Wanneer we met complexe situaties werden geconfronteerd, gingen we dieper graven om ze te begrijpen, en volgden we opleidingen om beter te worden en toch dingen zelf te doen. Het aantal keren dat we tijdens de bouw te horen kregen "onmogelijk", "zal niet werken", "zal externe ondersteuning nodig hebben", was niet te tellen, maar we slaagden erin om ofwel deze zaken te leren en deze onmogelijke dingen zelf te doen, ofwel de beste manier te vinden om het tegen redelijke prijzen te laten uitvoeren.

Dit is nog steeds onze filosofie "Daag ons uit, wij doen het" en "Dingen gedaan krijgen - goed en efficiënt". Daarom willen we er nu ook zijn om u te ondersteunen om meer waarde aan uw huis te geven.

Wij willen uw wooncomfort verbeteren.

Wij zijn The Comfy Company.

Bij The Comfy Company begrijpen we dat jouw huis een plek is waar je je echt comfortabel en gelukkig wilt voelen. Daarom streven we ernaar om hoogwaardige producten aan te bieden die niet alleen zorgen voor een aangename leefomgeving, maar ook bijdragen aan een duurzame toekomst.

Wat maakt ons bijzonder?

 1. Persoonlijke benadering: Wij geloven in persoonlijk contact en luisteren naar jouw specifieke behoeften. We nemen de tijd om jouw wensen te begrijpen en denken met je mee om de beste oplossing voor jouw situatie te vinden. Bij ons ben je geen nummer, maar een gewaardeerde klant.

 2. Deskundig advies: Ons team bestaat uit gepassioneerde experts die hun kennis en ervaring graag met je delen. Of je nu vragen hebt over onze producten, advies nodig hebt bij het kiezen van de juiste oplossing, of hulp wilt bij het installatieproces, wij staan voor je klaar. We streven ernaar om je altijd het beste advies te geven, gebaseerd op jouw specifieke situatie.

 3. Kwaliteit en duurzaamheid: Bij The Comfy Company selecteren we zorgvuldig producten van hoogwaardige kwaliteit, die voldoen aan strenge duurzaamheidsnormen. We werken samen met gerenommeerde merken die dezelfde waarden delen als wij. Zo kunnen we garanderen dat je kunt genieten van comfortabele oplossingen die lang meegaan en bijdragen aan een groenere toekomst.

We nodigen je van harte uit om contact met ons op te nemen. Of je nu vragen hebt, advies wilt of gewoon meer wilt weten over wie we zijn en wat we doen, we horen graag van je. Ons team staat klaar om je te helpen en te begeleiden bij elke stap van het proces.

We kijken ernaar uit om met je in contact te komen en jouw comfortbeleving thuis te verbeteren.
Samen kunnen we van jouw huis de meest comfortabele en duurzame plek maken waar je altijd naar uitkijkt om terug naar te komen.

We staan er op om constant bij te leren.
Enkele van de meest recente opleidingen en certificaten:

 • Installatie, onderhoud en verkoop van waterontharders en drinkwatersystemen (GH Systems)
 • Installatie, programmatie en troubleshooting van pelletkachels (Palazzetti)
 • Ontwerpen rookgasafvoersystemen (Modinox & Poujoulat)
 • Installatie van warmtepompboilers (Thermor)
 • Installatie van monobloc warmtepompsystemen -Aircoheaters (DC Innova)
 • Installatie van warmtepompen lucht/water (LG)
 • Technicshe training van LG bestuurssytemen (LGMV)
 • Productanalyse omvormers en micro-omvormers (K-Star)
 • Certificatie thuisopslag / thuisbatterijen (K-Star)