Realisaties - hoe we woningen energie-efficiënter maken

Wat onze klanten over ons zeggen

Ik wil mijn dank uitspreken voor de voortreffelijke installatie van onze pelletkachel door The Comfy Company. Van begin tot eind was de service voortreffelijk, waarbij het resultaat onze verwachtingen overtrof: uitstekende kwaliteit, snelle warmte, en een prachtig vlammenspel.

Het team toonde professionaliteit en toewijding, voorzag ons van deskundig advies over het geschikte merk en model, en beantwoordde al onze vragen met geduld. Hun oog voor detail en zorgvuldige werkwijze zorgden voor een vlekkeloze installatie.

De installatie zelf was snel en efficiënt, met respect voor de afgesproken planning. Het team bood zelfs aan om te helpen met de programmering en liet onze woning netjes achter.

Sinds de installatie genieten we van de warmte en gezelligheid die de pelletkachel biedt, evenals van een efficiënte en kostenbesparende verwarmingsoplossing. We zijn optimistisch over de vermindering van onze energiekosten.

Ik beveel The Comfy Company van harte aan voor wie een betrouwbare partner zoekt voor de installatie van pelletkachels. Hun toewijding aan kwaliteit, klantenservice en vakmanschap is uitzonderlijk.
Dankzij The Comfy Company hebben we een waardevolle investering in ons huis gemaakt.
Een hartelijk dank aan het hele team voor hun uitmuntende service en het verrijken van ons huis.

Yves L.

Pelletkachel brandende pellet installatie

Heerlijk, zo'n Aircoheater. Het is hier direct lekker koel, de unit is erg stil en ziet er nog eens knap uit ook!

En ik kan er ook nog eens mee verwarmen wanneer het hier fris wordt op zolder, zonder dat ik het hele huis moet verwarmen - dat is perfect!

David M.

De Aircoheater werkt écht heel stil. Het is hier in geen tijd lekker koel en dat allemaal zonder zo'n lelijke buitenunit aan mijn gevel.

Ik ben fan en wil graag snel ook Aircoheaters op de kamer van mijn zoon en in de living.

Apdil is bovendien een erg zorgzame installateur die punctueel, keurig en verzorgd werkt. Een plezier om mee samen te werken.
Katia C.

Back to our roots ...

Omdat we ook graag mensen bijstaan met meer courante problemen of installaties, hebben we hieronder een aantal realisaties vermeld waarbij we onze jarenlange ervaring met sanitair en verwarming konden gebruiken.

Heb je interesse, stel gerust je vragen en we zullen zien hoe we kunnen helpen!