Over ons

Over Ons - Het Hart van The Comfy Company

Onze Missie: Jouw Thuis, Onze Passie
Bij The Comfy Company geloven we in de kracht van thuis. Een plek waar comfort, duurzaamheid en betaalbaarheid samenkomen om het hart van je leefomgeving te vormen. Ons avontuur begon met een simpel idee: elk huis transformeren in een bastion van comfort met de beste, meest duurzame oplossingen.

Van Droom naar Werkelijkheid
Onze passie voor techniek en innovatie, is als een constante aanwezig op ons pad .Voor mij, Apdil, de oprichter, begon deze reis begon op jonge leeftijd, toen ik mijn vader hielp met de installatie van verwarmingssystemen en later, met de bouw van ons eigen huis. Die ervaringen leerden ons de waarde van zelf doen, van leren en van het overwinnen van 'onmogelijkheden'. Nu willen we diezelfde passie en kennis delen met jou, om samen te werken aan jouw droomhuis.

Een Tijd van Verandering
We leven in een boeiende tijd waarin de energietransitie vorm krijgt, gedreven door hernieuwbare energie en de noodzaak voor efficiëntieverhoging.
The Comfy Company is geboren uit de wens om deze transitie naar jouw thuis te brengen. Of het nu gaat om verwarming, koeling, lucht- of waterzuivering, we zijn er om je te ondersteunen met advies, ontwerp en installatie die naadloos aansluiten bij jouw wensen.

hoopvol duurzaam pelletkachel waterontharder airconditioning zonnepanelen ondernemen installateur betrouwbaar

Wat Wij Bieden

  • Persoonlijke Aanpak: Jouw wensen staan centraal. We luisteren, adviseren en ontwerpen oplossingen op maat.
  • Deskundigheid: Ons team van experts deelt graag hun kennis en ervaring om je te voorzien van de best mogelijke adviezen en oplossingen.
  • Kwaliteit en Duurzaamheid: We kiezen bewust voor producten die voldoen aan de hoogste standaarden van kwaliteit en duurzaamheid, in samenwerking met merken die onze visie delen.

 

Over de Oprichter - Apdil Siki

Mijn fascinatie voor techniek en mijn drive om 'onmogelijke' uitdagingen aan te gaan, hebben mij en mijn gezin gebracht waar we nu zijn. Samen met mijn vrouw en geïnspireerd door onze dochter Ada Olivia, bouwen we aan de toekomst van The Comfy Company, en aan die van jou.

 

Jouw Comfort, Ons Doel

Bij The Comfy Company streven we ernaar om meer dan alleen een leverancier te zijn; we zijn jouw partner in het creëren van een comfortabel en duurzaam thuis. We nodigen je uit om contact met ons op te nemen, of het nu voor vragen, advies of een kennismaking is. Laten we samen werken aan een thuis waar je elke dag naar uitkijkt om naar terug te keren.

Samen maken we van jouw huis een thuis.
Welkom bij The Comfy Company.

Onze Expertise, Jouw Voordeel

Bij The Comfy Company zijn we trots op onze voortdurende ontwikkeling en specialisatie in de nieuwste duurzame technologieën. Hier is een blik op enkele van onze meest recente opleidingen en behaalde certificaten:

  • Warmtepompen: Specialist in de installatie en het onderhoud van lucht/water warmtepompen, erkend door Mitsubishi Electric en LG, inclusief monobloc warmtepompsystemen voor een optimale klimaatbeheersing in huis.
  • Zonne-energie: Gecertificeerd installateur van lichtgewicht zonnepanelen en expert in productanalyse van omvormers en micro-omvormers.
  • Waterbehandeling: Gekwalificeerd voor de installatie, het onderhoud en de verkoop van waterontharders en drinkwatersystemen.
  • Pelletkachels en Rookgassystemen: Diepgaande kennis in de programmatie, troubleshooting van pelletkachels, met een specifieke focus op Palazzetti, en vaardig in het ontwerpen van rookgasafvoersystemen voor een veilige en efficiënte werking.
  • Warmtepompboilers: Expert in de installatie van warmtepompboilers, erkend door Thermor, om je te voorzien van een energiezuinige oplossing voor warm water.
  • Thuisopslag: Gecertificeerd in de installatie van thuisopslag- en thuisbatterijsystemen door K-Star, waardoor je energie-efficiëntie en onafhankelijkheid verhoogt.

Elke certificatie en opleiding draagt bij aan ons vermogen om jou te voorzien van geavanceerde, efficiënte en op maat gemaakte oplossingen voor jouw thuis.

Laten We Samenwerken
Geïnspireerd door onze expertise? Neem contact met ons op en ontdek hoe we jouw wooncomfort naar een hoger niveau kunnen tillen.