Zonwering & Insectenwering - hoe we woningen beter beschermen tegen de koude of warmte én insecten buiten houden

Rolluiken

Uitdaging - Een oververhitte leefruimte in de zomer en kilte in de winter. Alvorens airconditioning te plaatsen, wou onze klant eerst passief voor verkoeling zorgen. Idealiter werd er binnenshuis niet gebroken voor de bekabeling.

Oplossing - Volledig gekleurde rolluiken van Alulux (kast, zijgeleiders en lamellen in beige), op solar energie waar mogelijk, allen bedienbaar met 1 afstandsbediening.

Resultaat - Superstille rolluiken, zonder binnenbekabeling, makkelijk met 1 zender te bedienen.

Vliegenramen en hordeuren 

Dubbele plissé hordeuren, XXL uitvoering én matchende stijl met aluminium raamprofielen

Uitdaging - Erg grote schuifdeuren waar geen standaardvliegenramen voor gevonden konden worden. Al jarenlang werd er met een los vliegenraam gewerkt dat niet geschikt was. Klein kindje aanwezig, dus de oplossing moest ook stevig zijn en tegen een stootje kunnen.

Oplossing - Japanse dubbele plisséhordeur, op maat gemaakt, afgewerkt in kleur die perfect past bij de raamprofielen, in aluminium met grijs gaas.

Resultaat - Efficiënt systeem dat perfect afsluit en robuust is.

Dubbele plissé hordeuren, XL uitvoering 

Uitdaging - Brede schuifdeuren die vaak zouden gebruikt worden als hoofdtoegang naar de tuin. Wanneer het raam gesloten was, mocht het zicht niet belemmerd worden.

Oplossing - Japanse dubbele plisséhordeur, op maat gemaakt, in aluminium met grijs gaas. Kleur afgestemd op binnenafwerking van de raamprofielen.

Resultaat - Efficiënt systeem dat perfect de beestjes buiten houdt, volop alle licht binnenlaat bij gesloten raam én robuust is.

Wat onze klanten over ons zeggen

Deze solar rolluiken zijn revolutionair. We hebben al veel rolluiken gehad, maar zo'n stille motoren en zo'n slimme besturing dat hebben we nog nooit meegemaakt. De rolluiken zijn perfect gemateched met de gevel en zelfs de uitdaging aan de grote buitenhoek is perfect aangepakt. Het oog voor detail en de ambitie om tot een perfect resultaat te komen voor ons, zijn een uitzonderlijke troef van The Comfy Company.

Wij zijn fan!

Evi en Wouter V.

Pelletkachel brandende pellet installatie

De hordeuren - de schuifdeuren met insectenwering - zijn het beste systeem dat we tot nu toe gehad hebben. Het is mooi geïntegreerd in het binneninterieur en plooit mooi op. Echt een aanrader.

Evi V.