Warmtepompboilers - heerlijk en efficiënt warm water

Warmtepompboiler voor gezin van 4 - warm water zoals ik het wil

Uitdaging - Oude boiler die niet performant was en energie vrat. Huidig verwarmingssysteem en boiler waren einde levensduur.

Oplossing - LG Warmtepompboiler van 200L voor een gezin van 4 personen, aangevuld met een nieuwe gascondensatieketel voor de verwarming.

Resultaat - Snel warm water, esthetisch design, stille werking (relatief dicht bij de kinderkamers), geen impact op de temperatuur in huis (op zolder gemonteerd), warm waterproductie kan via de smartphone bestuurd worden

Warmtepompboiler voor gezin van 4 - opnieuw heerlijk docuhen

Uitdaging - Defecte doorstroomketel zorgde voor een onaangename douche-ervaring (koud/warm afwisselend). Een oplossing was dringend nodig.

Oplossing - LG Warmtepompboiler van 200L voor een gezin van 4 personen,

Resultaat - Opnieuw heerlijk genieten van de douche, stille werking (relatief dicht bij de kinderkamers) en mogelijkheid om op afstand te bedienen.

Warmtepompboiler voor gezin van 2

Uitdaging - Oude boiler die niet performant was en vol kalk zat. Huidige boiler was einde levensduur.

Oplossing - LG Warmtepompboiler van 200L voor een gezin van 2 personen, met regelmatig bezoek van de kinderen en kleinkinderen.

Resultaat - Snel warm water, esthetisch design, geen impact op de temperatuur in huis (in kelder gemonteerd - was niet evident!)

Warmtepompboiler voor gezin van 2 - ouder koppel

Uitdaging - Oude elektrische boiler die niet performant was en energie vrat. Zowel de oude boiler als een klein boilertje in de bijkeuken waren einde levensduur.

Oplossing - LG Warmtepompboiler van 200L voor een gezin van 2 personen, aangevuld met volledige waterbehandeling (ontharder, drinkwatersysteem).

Resultaat - Snel warm water, esthetisch design, stille werking (relatief dicht bij de keuken), geen voelbare impact op de temperatuur in huis (in bijkeuken gemonteerd), droge en koele bergruimte (geen vochtige lucht meer).

Wat onze klanten over ons zeggen

De warmtepompboiler is heel stil en het is helemaal niet koud in de ruimte waar hij staat. Het is er zelfs extra droog, wat ons geholpen heeft niet te moeten investeren in extra ventilatie. We hebben altijd warm water wanneer we het nodig hebben en hebben altijd genoeg water.

Julie L.

We zijn erg tevreden van de warmtepompboiler. Anderhalf uur na de installatie stond ik al onder een heerlijk warme douche. Er is altijd genoeg warm water. We kunnen ook de programmatie vanop afstand aanpassen - ideaal voor wanneer we op vakantie gaan of wanneer onze planning verandert.

We kunnen de boiler ook zo programmeren dat hij gebruikt wordt als thermische batterij, door vooral overdag op te warmen.

Dimitri D.

Back to our roots ...

Omdat we ook graag mensen bijstaan met meer courante problemen of installaties, hebben we hieronder een aantal realisaties vermeld waarbij we onze jarenlange ervaring met sanitair en verwarming konden gebruiken. Gascondensatieketels, kraanwerk of regenwaterfilters - you name it, we have it!

Heb je interesse, stel gerust je vragen en we zullen zien hoe we kunnen helpen!