Realisaties - hoe we woningen helpen verduurzamen

Waterontharders en drinkwatersystemen - zacht drinkwater, geen kalk meer

Centraal Drinkwatersysteem - lekker en vers drinkwater uit elke kraan in huis

Uitdaging - Deze woning werd in 2010 nieuw gebouwd en werd direct voorzien van een waterontharder. Ondertussen werd er wel nog altijd flessenwater aangekocht om te drinken - zowel plastieken flessen als glazen flessen. De bewoners wilden geen drinkwater meer uit de winkel aankopen - geen gesleur meer met zware sixpacks water - en hun milieu-impact verminderen, zonder te moeten inboeten aan smaak en zuiverheid. 

Oplossing - We kozen voor een centraal drinkwatersysteem, geïnstalleerd direct voor de waterontharder. Zo heeft men overal in huis lekker drinkwater uit de kraan.

Resultaat - Supersnelle installatie (binnen 3 dagen), keuze voor een duurzaam systeem (levensduur >20 jaar of 3000 kubieke meter), nette afwerking

Trio d'eau - Totale waterzuivering voor thuis - zacht en zuiver drinkwater overal in huis

Uitdaging - Deze woning werd in 2022 nieuw gebouwd en de eigenaar wou graag alle leidingen en toestellen beschermen tegen kalk. De klant wou graag overal in de woning genieten van heerlijk zuiver water.

Oplossing - We stelden trio d'eau voor - een combinatie van een centraal drinkwatersysteem, een waterontharder en partikelfilter. Allemaal te plaatsen in een erg kleine kast voor nutsvoorzieningen. We kozen voor de meest compacte versie.

Resultaat - Snelle installatie, keuze voor een duurzaam combinatiesysteem (levensduur >20 jaar of 3000 kubieke meter), nette afwerking.

FOTO'S VAN DE INSTALLATIE ON SITE VOLGEN NOG

Waterontharder, drinkwatersysteem en micropartikelfilter - Gezinnen

Uitdaging - Kalkaanslag in leidingen en op kraanwerk. Het water uit de kraan is niet lekker en zuiver genoeg om met een gerust gemoed aan de kindjes te geven. Toestellen zoals boiler en verwarmingsketel zijn einde levensduur door vele kalk.

Oplossing - Eenvoudige niet-elektrische ontharder voor een gezin van 1-8 personen, aangevuld met een drinkwatersysteem dat zeker 30 jaar meegaat en een aluminium micropartikelfilter die je makkelijk reinigt. Elk onderdeel van het systeem is compact en werkt zonder elektriciteit of internet. Alle producten werden ontwikkeld en geproduceerd in België. Enige ontharder op de markt in België met KIWA certificaat.

Resultaat - Erg compact systeem, perfect zacht drinkwater overal in huis

Waterontharder, drinkwatersysteem en micropartikelfilter - Klein Gezin

Uitdaging - Kalkaanslag in leidingen en boiler. Einde levensduur huidig filtersysteem.

Oplossing - Eenvoudige niet-elektrische ontharder voor een gezin van 1-3 personen, aangevuld met een drinkwatersysteem dat zeker 30 jaar meegaat en een aluminium micropartikelfilter die je makkelijk reinigt. Elk onderdeel van het systeem is compact en werkt zonder elektriciteit of internet. Alle producten werden ontwikkeld en geproduceerd in België, met aandacht voor sociale uitdagingen.

Resultaat - Compact systeem, zuiver zacht drinkwater overal in huis door plaatsing vlak na de watermeter.

Waterontharder - DEMO Commercieel

Uitdaging - Installatie-componenten voor industriële/commerciële toepassingen - wens om over te schakelen op zacht water, voornamelijk om leidingen en toestellen te vrijwaren van kalkaanslag

Oplossing - Eenvoudig niet-elektrische ontharder (DEMO) - deze zwarte gevlochten modules bevatten de harsen en worden op basis van uw noden ingeregeld in blokken van 2/4/6/8/10

Resultaat - Zuinig en efficiënt systeem, perfect afgestemd op de gebruikspieken en -volumes van uw onderneming

Denken jullie er ook over om de kosten voor jullie warm water aan te pakken? Dat kan via een warmtepompboiler

Wat onze klanten over ons zeggen

Ons water voelt heerlijk zacht aan en het smaakt ook écht lekker.
Ik ben absoluut fan!

Dimitri D.

We zijn supercontent van het water - geen kalk meer, het smaakt ook lekker en in combinatie met de warmtepompboiler is het gewoon absoluut perfect. We zijn erg tevreden van jullie!

Julie L.