Optimaliseer je waterervaring:
Waterontharders en drinkwatersystemen voor een gezonder thuis

waterontharder drinkwatersysteem kalk vers water in keuken

Welkom in de wereld van water, waarin elk druppeltje een verhaal vertelt. Helaas is niet elk verhaal even positief. In België hebben veel mensen te maken met een onzichtbaar probleem dat hun dagelijkse leven beïnvloedt: hard water en ongezuiverd drinkwater.

Bijna onmerkbaar sijpelt hard water je huis binnen, en het laat zijn sporen na. Kalkaanslag op kranen, douchekoppen en sanitair begint langzaam maar zeker je huis te veroveren. Wat ooit glansde als nieuw, wordt dof en onaantrekkelijk. Je merkt dat je steeds meer tijd en moeite moet investeren om de schadelijke effecten van hard water te bestrijden. Het onderhouden van je woning wordt een constante strijd en regelmatig geeft een huishoudtoestel dat werkt met water de geest.

Maar het gaat verder dan alleen problemen met kalkaanslag. Ongezuiverd drinkwater stroomt door je leidingen en dringt je dagelijkse routine binnen. Chemicaliën en verontreinigingen verbergen zich in elke slok die je neemt, en hun aanwezigheid gaat niet onopgemerkt voorbij. Je gezondheid en welzijn worden op lange termijn bedreigd door deze ongewenste indringers. Je wilt het beste voor jezelf en je gezin, maar de kwaliteit van je drinkwater laat te wensen over.

Maar wees gerust, er is een oplossing binnen handbereik. Waterontharders en drinkwatersystemen bieden je de kracht om deze problemen aan te pakken en je levenskwaliteit te verbeteren. Stel je voor dat je kunt genieten van een huis zonder de constante strijd tegen kalkaanslag, waar elk oppervlak straalt als nieuw. En wat dacht je van het gevoel van vertrouwen wanneer je een glas water drinkt, wetende dat het puur en vrij van ongewenste stoffen is?

Met waterontharders en drinkwatersystemen neem je de controle over je waterkwaliteit terug. Je investeert in jezelf, in je gezondheid en in het welzijn van je geliefden. Het is een stap in de richting van een leven waarin je kunt genieten van het beste dat water te bieden heeft, zonder compromissen.

Dus waarom blijven worstelen met de gevolgen van hard water en ongezuiverd drinkwater? Neem de beslissing om te investeren in waterontharders en drinkwatersystemen en ervaar de transformatie die mogelijk is. Ontdek een wereld waarin elk druppeltje puurheid en verfrissing brengt. Het is tijd om de controle over je water terug te nemen en te genieten van een huis dat straalt van binnenuit.

Bij The Comfy Company begrijpen we de impact van hard water en ongezuiverd drinkwater op jouw leven. We staan klaar om je te begeleiden naar een oplossing die past bij jouw behoeften en wensen. Ontdek onze hoogwaardige waterontharders en drinkwatersystemen die speciaal zijn ontworpen om jouw levenskwaliteit te verbeteren. Neem vandaag nog de eerste stap naar een verfrissend nieuw hoofdstuk in jouw waterverhaal.

 

Ontdek hier waarom een waterontharder plaatsen nuttig is

Besteed minder tijd aan schoonmaken

Schoonmaken gaat veel sneller zonder kalkaanslag. Een gemiddeld gezin hoeft tot 120 uren minder te poetsen per jaar.

Besteed minder geld aan schoonmaakmiddelen

Dure anti-kalk producten hoeft u niet meer te kopen. Schoonmaakmiddelen lossen beter op in zacht water.

Geen kalkafzetting meer in uw leidingen

Kalk zet zich vast aan de binnenkant van de waterleidingen in uw woning. Dit leidt tot een vernauwing van de leiding met een verlaagde doorstroomsnelheid tot gevolg.

Geen energieverlies meer door kalk

De kalk uit uw leidingwater zet zich af op het verwarmingselement van huishoudelijke apparaten zoals verwarmingsketel, wasmachine, waterkoker, koffiezetapparataat, cooker etc. De kalk vormt een isolatielaag rond het element waardoor er meer energie nodig is om het water op te warmen.

Langere levensduur van toestellen

Huishoudelijke apparaten gaan sneller stuk door kalk in het water. Zacht water verlengt de levensduur.

Begin je dag goed met zacht water

Je ervaart een unieke welnessbeleving onder de douche.

Zachtere huid en zachter haar

Huid en haar voelen zachter aan als u zich met zacht water wast.

Minder zeep & shampoo

Zeep en shampoo lossen beter op in zacht water. U hoeft er minder van te gebruiken voor hetzelfde resultaat.

Minder waspoeder

Voor hetzelfde resultaat heeft u minder waspoeder nodig.

Kleding en handdoeken voelen zachter aan

Het gebruik van wasverzachter kunt u halveren.

Stel je voor dat je elke dag wakker wordt met een gevoel van vreugde en vitaliteit. Je begint je ochtend met een verfrissende douche, voelt het zachte water op je huid stromen en merkt meteen het verschil. Geen kalkaanslag meer die je douchekop verstopt, geen droge huid meer na het douchen. Je voelt je verkwikt en klaar om de wereld te veroveren.

En wat dacht je van het perfecte kopje koffie in de ochtend? Het water dat door je koffiezetapparaat stroomt, is puur en vrij van onzuiverheden. Je neemt een slok en proeft de rijke en volle smaak van je favoriete koffieboon. Geen onaangename bijsmaak meer, maar pure verwennerij voor je smaakpapillen.

Maar het gaat verder dan alleen comfort en genot. Door te kiezen voor waterontharders en drinkwatersystemen, investeer je in je gezondheid en welzijn. Het zachte water dat door je leidingen stroomt, vermindert de opbouw van kalkaanslag en verlengt de levensduur van je apparaten. Je bespaart niet alleen op reparatiekosten, maar draagt ook bij aan een duurzamere wereld door het verminderen van afval.

En laten we het belangrijkste niet vergeten: jouw gezondheid. Met drinkwatersystemen verwijder je ongewenste chemicaliën en verontreinigingen uit je drinkwater. Je kunt vol vertrouwen een glas water nemen en weet dat je lichaam wordt gevoed en gehydrateerd met de puurste vorm van vitaliteit. Je voelt je energiek en in balans, klaar om elke uitdaging aan te gaan.

Bij elke stap die je zet, elk moment dat je geniet van het comfort en de zuiverheid van waterontharders en drinkwatersystemen, omarm je de kracht van transformatie. Je creëert een omgeving waarin jij en je gezin kunnen gedijen, waarin je gezondheid en welzijn prioriteit hebben.

Dus, waar wacht je nog op? Maak vandaag nog de keuze voor helderheid, puurheid en vitaliteit. Investeer in jezelf, in je huis, in je toekomst. Ontdek de magie van waterontharders en drinkwatersystemen en laat de inspiratie stromen. Jij verdient het beste, jij verdient het om te stralen en te leven op je allerbeste niveau.

zacht water geen kalkaanslag meer ontharders drinkwatersysteem

Onze niet-elektrische waterontharders zijn de perfecte oplossing voor je thuis, lees hier waarom:

Traditionele elektrische waterontharder Niet-elektrische waterontharder
Werkt op elektriciteit Geen elektriciteit; werkt met een waterteller
Grote harskorrels Fijne harskorrels Meer korrels in 1 liter = groter raakoppervlak met het water = grotere onthardingscapaciteit
Losse harsen Gecomprimeerd harsvolume Gepatenteerde technologie Compact volume
Grote apparaten Om eenzelfde capaciteit te halen moet een traditioneel toestel veel groter zijn. Compact toestel - De capaciteit die traditionele ontharder haalt met 30 liter hars, haalt onze ontharder met 3 liter hars.
Spoelt te vroeg / te laat Door de elektrische tijdssturing spoelt deze waterontharder op een bepaald tijdstip ongeacht wanneer de capaciteit bereikt wordt. Spoelt als de capaciteit bereikt is. Door de hydraulische werking spoelt onze waterontharder enkel op het moment dat de capaciteit bereikt is.
Hoger zout- en waterverbruik Zeer zuinigĀ in zout- en waterverbruik door compact volume.
Tientallen merken = zelfde product - Slechts enkele fabrikanten van harstanks en elektrische besturingseenheden. Deze worden geassembleerd en in verschillende plastic behuizingen verkocht onder verschillende merknamen. Uniek Belgisch product - lokaal ontwikkeling en geproduceerd in Antwerpen

Ons drinkwatersysteem heeft zoveel voordelen dat je met een gerust hart deze extra kleine investering kan doen

Stel je voor... je stapt je keuken binnen en opent de kraan, wetende dat het heldere, zuivere water dat stroomt perfect is om gedronken te worden.
Geen gedoe meer met flessenwater, geen zorgen over de kwaliteit van het water dat je gebruikt.
Met ons Supercompact Drinkwatersysteem brengen we de magie van puur drinkwater rechtstreeks naar jouw huis, waar je maar wilt.

Wat maakt ons drinkwatersysteem zo bijzonder? Het is niet zomaar een systeem, het is een verandering in levensstijl, een statement van gezondheid en welzijn. Hier zijn de voordelen die ons systeem biedt ten opzichte van andere systemen of het niet hebben van een drinkwatersysteem:

  1. Ultieme Gemak: Vergeet het sjouwen met zware flessen water van de supermarkt naar huis. Ons drinkwatersysteem biedt direct toegang tot heerlijk drinkwater, op elk moment dat je het nodig hebt. Gewoon de kraan openen en genieten van een verfrissend glas water, of het nu voor jezelf is of om te delen met je dierbaren.

  2. Ongeëvenaarde Zuiverheid: Vertrouw op de pure kracht van ons drinkwatersysteem. Het is ontworpen om onzuiverheden zoals chloor, bacteriën, chemicaliën en zware metalen te verwijderen, waardoor je kunt genieten van schoon en gezond drinkwater. Elke slok voedt je lichaam en geeft je een gevoel van vitaliteit.

  3. Milieuvriendelijkheid: Door te kiezen voor ons drinkwatersysteem, draag je bij aan een duurzame toekomst. Geen plastic flessen meer die bijdragen aan de afvalberg en het milieu belasten. Met ons systeem verminder je jouw ecologische voetafdruk en draag je bij aan het behoud van onze kostbare natuurlijke hulpbronnen. Zelfs in vergelijking met drinkwater in glazen flessen is dit systeem vele male duurzamer en gemakkelijker.

  4. Kostenbesparend: Vergeet de voortdurende aanschaf van flessenwater. Met ons drinkwatersysteem bespaar je op de lange termijn aanzienlijk op kosten. Je hoeft geen geld meer uit te geven aan dure pakken met plastic flessen. Het is een investering in jouw portemonnee en in de gezondheid van jouw gezin.

  5. Gezondheid en Welzijn: Je verdient het beste voor jouw gezondheid. Ons drinkwatersysteem biedt jou en je gezin water van hoge kwaliteit, vrij van verontreinigingen. Gezond drinkwater is essentieel voor een goede hydratatie, een stralende huid en een sterk immuunsysteem. Het is een stap in de richting van een gezonder en gelukkiger leven.

Dus waarom genoegen nemen met minder? Waarom compromissen sluiten als het gaat om de kwaliteit van het water dat je dagelijks consumeert? Met ons Supercompact Drinkwatersysteem kies je voor het beste. Je kiest voor gemak, zuiverheid, milieuvriendelijkheid, kostenbesparing en bovenal voor jouw welzijn. Dit alles voor een kostprijs die je er op 1 à 2 jaar terugverdient, om dan permanent te kunnen besparen en tegelijk duurzaam en gezond te leven.

Laat het water van transformatie in jouw leven stromen.
Ontdek de kracht van ons drinkwatersysteem en ervaar de heerlijke verandering die het teweegbrengt.

zachte handdoeken ontharder verzachter waterontharder waterverzachter kalkaanslag

Ontdek de financiële voordelen van ons wateronthardingssysteem: Bespaar op jaarbasis honderden euro's!

Stel je eens voor... een slimmer, efficiënter en kosteneffectiever huishouden. Met onze revolutionaire waterontharders geniet je niet alleen van talloze voordelen, maar bespaar je ook aanzienlijk op je jaarlijkse uitgaven. Laten we de financiële impact van ons systeem in detail bekijken:

Volgens een recente studie uitgevoerd in België bespaart het installeren van een waterontharder gemiddeld zo'n 650 euro per jaar. Maar laten we ons richten op het specifieke voordeel van ons systeem en de financiële impact die het met zich meebrengt.

Laten we het verbruik van een gezin met 4 personen als referentie nemen. Een gemiddeld gezin verbruikt dagelijks 348 liter water, wat overeenkomt met 127 kubieke meter per jaar.

Bij een traditionele waterontharder wordt dagelijks ongeveer 170 liter water gebruikt voor het spoelen van het systeem, ongeacht of je thuis bent, veel water hebt gebruikt of niet. Dit betekent dat je elke dag 2 ligbaden aan water verspilt. Op jaarbasis komt dit neer op 62 kubieke meter water, wat overeenkomt met 300 euro.

Met ons wateronthardingssysteem spoel je slechts elke 500 liter water met 18 liter weg. Dit betekent dat je ongeveer om de anderhalve dag 2 emmers water spoelt, wat resulteert in slechts 4,7 kubieke meter water per jaar, met een waarde van ongeveer 25 euro.

Laten we aannemen dat een waterontharder een gemiddelde levensduur heeft van 25 jaar, wat zeer realistisch is. In een traditionele setting zou je dan 1.550 kubieke meter water hebben verbruikt, wat overeenkomt met 7.500 euro. Met ons systeem zou je slechts 118 kubieke meter water hebben verbruikt, wat overeenkomt met 625 euro.

Bij het vergelijken van prijzen is het daarom van cruciaal belang om niet alleen naar de aanschafprijs en onderhoudskosten te kijken, maar ook naar de "verborgen kosten" zoals water- en energieverbruik.

Voor ons is de business case voor onze waterontharders glashelder. We staan voor de volle 100% achter het product dat we aanbieden en willen jou graag laten profiteren van de vele voordelen en kostenbesparingen die het met zich meebrengt.

Wanneer je dit ook aanvult met ons drinkwatersysteem is de jaarlijkse besparing aan drinkwater nog vele malen groter, met makkelijk 150 euro tot 250 euro aan jaarlijkse besparing.

Als je dus het totale plaatje bekijkt voor een gezin van 4 personen, kom je op een totale levensduur van 25 jaar uit op 650 euro aan jaarlijkse besparing (toestellen, leidingen, sanitair dat langer meegaat, aangevuld met minder waspoeder, zepen, huishoudproducten) door de installatie van de ontharder, 275 euro door het kiezen voor een waterontharder die met een waterteller werkt en 200 euro aan minder kosten voor drinkwater in flessen. Ben je klaar om op jaarbasis 1.125 euro te besparen?

 

Laten we eens naar jouw specifieke situatie kijken en een op maat gemaakte offerte voor je opstellen. Neem contact met ons op en ontdek hoe ons systeem jouw leven kan transformeren.

heerlijk kopje koffie door drinkwater uit de kraan, zacht water, drinkwatersysteem, waterontharder

Veel gestelde vragen over waterontharders

Wat is een waterontharder en hoe werkt het?

Een waterontharder is een apparaat dat hard water behandelt en kalkaanslag vermindert. Het werkt door calcium- en magnesiumionen uit het water te verwijderen via een proces genaamd ionenuitwisseling. Hierdoor wordt het water zachter en voorkomt het de vorming van kalkaanslag.

Waarom zou ik een waterontharder nodig hebben?

Een waterontharder biedt verschillende voordelen. Het voorkomt de opbouw van kalkaanslag op kranen, douchekoppen, leidingen en apparaten, waardoor ze langer meegaan. Daarnaast zorgt zachter water voor zachtere en gladdere huid en haar, verhoogt het de efficiëntie van zeep en schoonmaakmiddelen, en vermindert het de energiekosten van verwarmingsapparatuur.

Is ontkalkt water veilig om te drinken?

Waterontharders verminderen de hardheid van het water door de verwijdering van mineralen, maar ze zuiveren het water niet volledig. Als je gezuiverd drinkwater wilt, is een drinkwatersysteem met filtratie nodig. Deze systemen verwijderen onzuiverheden zoals chloor, bacteriën en chemicaliën, waardoor je schoon en veilig drinkwater krijgt.Ons supercompact drinkwatersysteem kan hierbij helpen.

Moet ik zout toevoegen aan een waterontharder?

Onze waterontharders werken met een zoutreservoir dat af en toe moet worden bijgevuld. Het zout wordt gebruikt tijdens het regeneratieproces om de harsen in de waterontharder te spoelen en de kalkaanslag te verwijderen. Het is belangrijk om het zoutniveau in de gaten te houden en indien nodig bij te vullen.

Heeft een waterontharder onderhoud nodig?

Ja, een waterontharder vereist periodiek onderhoud om optimaal te blijven werken. Dit omvat meestal het controleren van het zoutniveau, het reinigen of vervangen van de harsen en het controleren van de algehele werking van het systeem. Het is raadzaam om regelmatig onderhoud uit te voeren volgens de instructies van de fabrikant. Kies je voor onze waterontharders en laat je jaarlijks het onderhoud uitvoeren, bieden wij je maar liefst 15 jaar garantie aan.

Kan ik een waterontharder zelf installeren?

Hoewel het technisch mogelijk is om een waterontharder zelf te installeren, wordt het aanbevolen om een professionele installateur in te schakelen. Een professionele installateur kan ervoor zorgen dat de waterontharder correct wordt geïnstalleerd, afgesteld en optimaal werkt. Wij meten de hardheid van het water voor je en stellen het systeem zo in dat je een optimale hardheid van het water behoudt en tegelijk niet teveel zout gaat verbruiken.

Veel gestelde vragen over drinkwatersystemen

Wat is een waterontharder en hoe werkt het?

Een drinkwatersysteem is een geavanceerd systeem dat direct zuiver en gezond drinkwater levert in uw huis. Het filtert onzuiverheden, chemicaliën en bacteriën uit uw kraanwater, waardoor u kunt genieten van schoon en smaakvol water. Het vermijden van plastic flessenwater en het verminderen van afval zijn slechts enkele van de voordelen die een drinkwatersysteem biedt.

Hoe werkt ons drinkwatersysteem?

Ons drinkwatersysteem maakt gebruik van een geavanceerd filtratieproces om onzuiverheden uit uw kraanwater te verwijderen. De voornaamste component - actieve kool - filtert sediment, chloor, chemicaliën, zware metalen en andere verontreinigingen uit het stadswater. Het resultaat is puur, schoon en gezond drinkwater dat direct uit uw kraan stroomt.

Wat zijn de voordelen van ons drinkwatersysteem ten opzichte van andere systemen of het gebruik van flessenwater?

  • Kostenbesparing: Met ons drinkwatersysteem bespaart u op lange termijn aanzienlijk op de kosten van flessenwater. U hoeft geen dure flessenwaterpakketten meer te kopen en te sjouwen.
  • Milieuvriendelijk: Door over te stappen op een drinkwatersysteem vermindert u de hoeveelheid plastic afval die wordt gegenereerd door wegwerpflessen. Het is een duurzame keuze voor het milieu.
  • Gemak en comfort: U hoeft niet langer flessenwater te kopen of te sjouwen. Met ons drinkwatersysteem heeft u altijd schoon en gezond water binnen handbereik, direct uit uw kraan.
  • Gezondheid: Ons drinkwatersysteem verwijdert schadelijke stoffen uit uw kraanwater, waardoor u kunt genieten van zuiver en gezond drinkwater. Het is een waardevolle investering in uw gezondheid en welzijn.

Is professionele installatie nodig voor het drinkwatersysteem?

Ja, we raden aan om het drinkwatersysteem door een professionele installateur te laten installeren. Een juiste installatie garandeert een optimale werking en prestaties van het systeem. Onze ervaren technici zorgen voor een vakkundige en zorgvuldige installatie, zodat u probleemloos kunt genieten van uw drinkwatersysteem. Mocht u toch graag zelf plaatsen, geef dat gerust mee in je informatie-aanvraag en dan helpen we je op weg.

Heeft een waterontharder onderhoud nodig?

Nee, ons drinkwatersysteem is compleet onderhoudsvrij en kan dorect zorgeloos gebruikt worden voor de komende jaren. Met een levensduur of capaciteit van 3000 kubieke meter, kan je er normaal gezien 20 jaar mee verder zonder gelijk welke tussenkomst. Dit is uniek op de markt!

Hoeveel kan ik besparen door over te stappen op jullie drinkwatersysteem?

Het overstappen op ons drinkwatersysteem kan u aanzienlijke besparingen opleveren. U vermijdt de kosten van het kopen van flessenwater en vermindert uw ecologische voetafdruk. Jaarlijks bespaar je zo'n 150 à 250 euro aan flessenwater. Het is een investering die zichzelf op korte termijn terugverdient (1-2 jaar).