Realisaties - hoe we woningen helpen verduurzamen

Waterontharders en drinkwatersystemen - zacht drinkwater, geen kalk meer

Centraal Drinkwatersysteem - lekker en vers drinkwater uit elke kraan in huis

Uitdaging - Deze woning werd in 2010 nieuw gebouwd en werd direct voorzien van een waterontharder. Ondertussen werd er wel nog altijd flessenwater aangekocht om te drinken - zowel plastieken flessen als glazen flessen. De bewoners wilden geen drinkwater meer uit de winkel aankopen - geen gesleur meer met zware sixpacks water - en hun milieu-impact verminderen, zonder te moeten inboeten aan smaak en zuiverheid. 

Oplossing - We kozen voor een centraal drinkwatersysteem, geïnstalleerd direct voor de waterontharder. Zo heeft men overal in huis lekker drinkwater uit de kraan.

Resultaat - Supersnelle installatie (binnen 3 dagen), keuze voor een duurzaam systeem (levensduur >20 jaar of 3000 kubieke meter), nette afwerking

Trio d'eau - Totale waterzuivering voor thuis - zacht en zuiver drinkwater overal in huis

Waterontharder, drinkwatersysteem en micropartikelfilter - Gezinnen

Uitdaging - Kalkaanslag in leidingen en op kraanwerk. Het water uit de kraan is niet lekker en zuiver genoeg om met een gerust gemoed aan de kindjes te geven. Toestellen zoals boiler en verwarmingsketel zijn einde levensduur door vele kalk.

Oplossing - Eenvoudige niet-elektrische ontharder voor een gezin van 1-8 personen, aangevuld met een drinkwatersysteem dat zeker 30 jaar meegaat en een aluminium micropartikelfilter die je makkelijk reinigt. Elk onderdeel van het systeem is compact en werkt zonder elektriciteit of internet. Alle producten werden ontwikkeld en geproduceerd in België. Enige ontharder op de markt in België met KIWA certificaat.

Resultaat - Erg compact systeem, perfect zacht drinkwater overal in huis

Pelletkachels - Gezellige warmte

Pelletkachel - Vrijstaand model 6kW (Palazzetti Melita) met dubbelwandige zwarte schouw

Uitdaging - De bewoners van deze vrijstaande woning wilden graag genieten van heerlijke warmte in de winter en het tussenseizoen op een duurzame manier. Ook wilden ze graag een alternatieve bron van verwarming hebben in geval van plotse fluctuaties in de energieprijzen.

Oplossing - Samen bekeken we enkele opties en kozen voor een geavanceerde pelletkachel van Palazzetti, model Melita. De keuze voor dit model was gebaseerd op een prachtig statig design, superieure afwerkingsmaterialen, mogelijkheid om de ventilator uit te zetten en puur te genieten van de stralingswarmte, de technische ondersteuning en dienst-na-verkoop.

Resultaat - Gedetailleerde uitleg en gepassioneerde briefing door ons team, snelle installatie (2 weken in de lente), vlotte communicatie, nette afwerking, prachtig vlammenspel, fluisterstille werking, prominente plaats in de living en heerlijke warmte met een druk op de knop.

Warmtepompen lucht/lucht - Koelen én verwarmen

Warmtepomp lucht/lucht - LG Single Split 3,5kW

Uitdaging - Onze klant wou zijn appartement verduurzamen, met de huidige context van  een bestaande mazoutinstallatie voor verwarming en sanitair warm water. De oplossing moest budgetvriendelijk zijn. 

Oplossing - We kozen voor een zonnegenerator op de carport, voor verwarmen en verkoelen een lucht/lucht warmtepomp in de living en een extra radiator met ventilatie voor in de badkamer. We overliepen meerdere opties samen met de klant en kwamen tot deze opstelling als beste compromis.

Resultaat - Supersnelle installatie, LG DUALCOOL -  de ideale prijs/kwaliteit combinatie, vlotte communicatie en updates, zorgzame en nette afwerking, heerlijk vertoeven in de living in alle seizoenen, zeker in de zomer.

Warmtepomp lucht/lucht zonder buitenunit - Aircoheater 2.0 Mini 

Uitdaging - Onze klant wil graag de slaapkamers van de kinderen aangenaam koel hebben in de zomer, zodat iedereen goed kan slapen. In de recente woning was het esthetische aspect ook erg belangrijk en wilde ze liever geen buitenunits rondom het huis of tegen de gevel hebben. Er was ook een wens om op termijn de andere leefruimtes van airco te voorzien.

Oplossing - We stelden de Aircoheater 2.0 Mini voor, een vaste lucht/lucht warmtepomp zonder buitenunit die zowel krachtig als prachtig is. Bovendien biedt het werken met deze individuele units de mogelijkheid om telkens een andere ruimte bij te gaan verwarmen of verkoelen op eigen tempo, zonder bijvoorbeeld al een overgedimensioneerde buitenunit te hebben, of om teveel investeringskosten in één keer.  

Resultaat - Supersnelle installatie voor een ideale prijs/kwaliteit combinatie, snel geregeld, zorgzame en nette afwerking, snelle verkoeling in de slaapkamer van de dochter. Zeer tevreden klant!

Elektrische verwarming

Zuinige elektrische radiator met ventilo - 500W+1000W - Thermor Allure 3

Uitdaging - Onze klant wou zijn appartement verduurzamen, met de huidige context van  een bestaande mazoutinstallatie voor verwarming en sanitair warm water. De oplossing moest budgetvriendelijk zijn. 

Oplossing - We kozen voor een zonnegenerator op de carport, voor verwarmen en verkoelen een lucht/lucht warmtepomp in de living en een extra radiator met ventilatie voor in de badkamer. We overliepen meerdere opties samen met de klant en kwamen tot deze opstelling als beste compromis.

Resultaat - Supersnelle installatie, knappe handdoekdroger die snel de badkamer verwarmt op een energiezuinige manier, vlotte communicatie, zorgzame en nette afwerking

Zonne-energie

Uitdaging - Onze klant wou zijn woning verduurzamen en zijn eigen energie produceren met de wens om te besparen op energiekosten.

Oplossing - We kozen voor een zonnegenerator in oost-west opstelling met 8 panelen aan elke zijde, met een monofase string omvormer van 5kW.

Resultaat - Snelle installatie (binnen 2 weken), kwalitatieve materialen, vlotte communicatie en updates, zorgzame en nette afwerking (alle kabels netjes in kabelgoten, bekabeling voor dakdoorvoer netjes met uitgeslepen gleufje in de dakpannen, alle kabels netjes vastgezet met kabelbinders, rails net afgewerkt)... nauwelijks nog energie-afname van het net.

Warmtepompboilers

Rolluiken

Vliegenramen en hordeuren 

Wat onze klanten over ons zeggen

Bedankt voor de snelle installatie van onze pelletkachel!

Ik wil graag mijn oprechte waardering uiten voor de uitstekende installatie van onze pelletkachel door het team van The Comfy Company. Vanaf het eerste contact tot de voltooiing van het project was de service ongeëvenaard en de resultaten overtroffen onze verwachtingen - prima kwaliteit, robuust model met tal van opties, snelle warmte, prachtig vlammenspel... you name it.

Het installatieteam was professioneel, toegewijd en zeer vriendelijk. Ze namen de tijd om ons te adviseren over het meest geschikte merk en model pelletkachel voor ons en beantwoordden al onze vragen geduldig en grondig. Hun aandacht voor detail was bewonderenswaardig, en ze werkten nauwgezet om ervoor te zorgen dat de installatie tot in de puntjes werd uitgevoerd.

Het installatieproces verliep vlot en efficiënt, volgens de afgesproken timing. Ze hielpen met de eerste testrun van de kachel en stelden voor ons te helpen met de programmatie als we dat zouden wensen. Ze zorgden ervoor dat alles netjes en opgeruimd werd achtergelaten, wat we zeker konden waarderen.

Sinds de installatie hebben we echt kunnen genieten van de vele voordelen van onze pelletkachel. Het biedt niet alleen een gezellige en warme sfeer in ons huis, maar ook een efficiënte en kosteneffectieve verwarmingsoplossing. We kijken uit naar de verlaging van onze energiekosten. 

Ik wil The Comfy Company ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare installatiepartner voor pelletkachels. Hun toewijding aan kwaliteit, klantenservice en vakmanschap is van het soort dat je niet veel meer vindt - duidelijke informatie, eerlijke feedback, gedreven team en kwaliteit. Dankzij hen hebben we een investering gedaan die ons comfort en waarde in ons huis heeft verhoogd.

Dank aan het hele team van The Comfy Company voor het leveren van een uitstekende service en het transformeren van ons huis met de installatie van de pelletkachel. We zijn zeer tevreden klanten!
Yves L.

Pelletkachel brandende pellet installatie

Heerlijk, zo'n Aircoheater. Het is hier direct lekker koel, de unit is erg stil en ziet er nog eens knap uit ook!

En ik kan er ook nog eens mee verwarmen wanneer het hier fris wordt op zolder, zonder dat ik het hele huis moet verwarmen - dat is perfect!

David M.

De Aircoheater werkt écht heel stil. Het is hier in geen tijd lekker koel en dat allemaal zonder zo'n lelijke buitenunit aan mijn gevel.

Ik ben fan en wil graag snel ook Aircoheaters op de kamer van mijn zoon en in de living.

Apdil is bovendien een erg zorgzame installateur die punctueel, keurig en verzorgd werkt. Een plezier om mee samen te werken.
Katia C.

Back to our roots ...

Omdat we ook graag mensen bijstaan met meer courante problemen of installaties, hebben we hieronder een aantal realisaties vermeld waarbij we onze jarenlange ervaring met sanitair en verwarming konden gebruiken.

Heb je interesse, stel gerust je vragen en we zullen zien hoe we kunnen helpen!